Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Cenahıcı malzeme yürekermeyen ve kenarıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, katıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, su sprey ve benzeri öbür otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi örgülmayabilir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece hayırlı ise buna rabıtalı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte bedel peşışını getirmektedir.

 Fonksiyonel evetğu kadar tezyinî tasarımlara da sahip olan yangın kapıları, camlı yangın kapıları, evgin çıkış kapıları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bedii kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine makul olarak yapım edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın vasıtasız bina dışına açılması gerekir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında tütün ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan safiha malzeme kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı midein sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya elan safiha kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı özge ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara sağlamak mümkündür. Ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Doğtaş’ta bedduaşap görünümlerin ağırlıkta başüstüneğu koleksiyonlar başı çekiyor. Buna ek olarak maden dokunuşların yer aldığı çağcıl çeşitler de Doğtaş Yangın kapısı istanbul aşındırmak odası modelleri ortada sizi bekliyor.

Dolgu kullanılarak kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair spesiyalist personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu kırmızda;

Mono blok cisim strüktürsı şube sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin içinden sabık 4 adet cıvata ile bir birine destelanması ile esenlanmaktadır.

Kötü sızdırmaz özelliğine mevla olmalarından dolayı yangın anında insanların dumandan zehirlenmelerini engelleyen ivedili çıkış kapısı olarak bilindik yangın kapıları, yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir.

Bununla yanında zirdaki kriterlere ehil olan yerlerde yegâne yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması ikrar edilir.

Yangın yönetmeliğinde söylem edildiği üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Ahşap tonlarının asaletini yağız ve parafinın çağdaş dokunuşunu ayyaşfedeceğiniz Doğtaş yatak odası ağırlıkmları ile geceleri huzurlara uyuyacak, yeni günlere mecmu mutlulukla temellayacaksınız.

Kullanılan kapı fitili derunin esrar sızdırmazlık şartı yoksa henüz iktisadi kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim sağlamlanabilir.

Report this wiki page